Clubkleding passen en bestellen op 24 oktober (slotrit)

MTB Nieuws


MTB Nieuws: MTB 18+ weer terug naar 10 uur starten; buitenrit Harderwijk op 10 oktober
   (27-09-2021)

Vanaf zondag 3 oktober zullen de 18+ MTBers weer net als voorheen op de zondagochtenden om 10 uur starten, gelijk met de jeugd.

De eerstvolgende buitenrit is in Harderwijk op 10 oktober. Verzamelen om 9.45 uur bij het Transferium.

(Terug naar boven)


MTB Nieuws: Natuurlijk opgeruimd actie op 11 september
   (03-09-2021)

Het imago van de mountainbiker staat – vaak onterecht – negatief in de schijnwerpers. Daar wil Stichting MTB Lelystad, ondersteund door de NTFU, graag iets aan gaan doen, maar daar hebben we wel jullie hulp bij nodig. Willen we écht het verschil maken, dan moeten we onze krachten bundelen. Dat doen we zaterdag 11 september 2021. We organiseren dan Natuurlijk Opgeruimd: een opruimactie in de natuur. We rekenen op de medewerking van zoveel mogelijk vrijwilligers van actieve fietsers, MTB-ers, ruiters, wandelaars en andere natuurliefhebbers.

Als iedereen een stukje van de fiets-, mtb-, wandel- en ruiterpaden in Lelystad opruimt, ruimen we samen veel zwerfafval op én zijn mountainbikers op veel plekken tegelijkertijd zichtbaar. Hoe meer we met toerclub-vrijwilligers komen meedoen des te groter het positieve effect op het imago van de mountainbiker en de sport. We doen dit in ieder geval samen met de (buiten)ruiters en door de groepen te mixen, zullen we hopelijk ook meer begrip krijgen voor elkaars sportbeleving.

Dit jaar krijgt de NTFU landelijk support van wandelaars, vissers en ruiters. Ook de KNHS, Sportvisserij Nederland en KWBN scharen zich achter deze actie. Ook zij willen iets doen aan de negatieve berichten over irritaties tussen recreanten in de natuurgebieden.

Kom dus zaterdag 11 september in je fietsoutfit (voor de zichtbaarheid) naar de Manege Lelystad, Hoefslag 1 (bij de Runderweg). We starten om 9 uur, dus kom wat eerder zodat we de groepen kunnen samenstellen.

Dank je wel!

Frans Roose

(Terug naar boven)


 

Ogenblik a.u.b. ...