Start2Bike MTB bij Toerclub Flevoland in juni

MTB Nieuws


MTB Nieuws: Vanaf 23 mei (onder voorbehoud) start MTB 18+ weer vanaf het clubgebouw
   (15-05-2021)

Met de aangekondigde versoepelingen kunnen mensen van 27 jaar en ouder in groepen van maximaal 30 personen weer buiten sporten, dit onder de voorwaarde, dat het aantal nieuwe ic- en ziekenhuisopnames op maandag 17 mei verder zijn gedaald.

Er vanuit gaande dat dit het geval zal zijn, kunnen we spoedig weer met de MTB 18+ vanaf het clubgebouw starten. We doen dit vanaf zondag 23 mei (1e pinksterdag). Voor 30 mei plannen we dan mogelijk een buitenrit in (info volgt nog).

Dit betekent dat op zondag 16 mei nog vanaf de parkeerplaats Gelderse Hout wordt gestart (9.30 uur) en woensdagavond 19 mei (18.30 uur) vanaf de parkeerplaats aan de Bosweg (Zuigerplas). 

(Terug naar boven)


MTB Nieuws: Hemelvaartsdag dauwtrappen met MTB 18+
   (08-05-2021)

Hemelvaartsdag dauwtrappen met MTB 18+
Woensdagavond 12 mei is er geen MTB clubrit maar gaan we vroeg naar bed om op donderdagochtend heel vroeg op te staan en onze jaarlijkse Hemelvaartsrit (dauwtrappen) te gaan rijden. Vertrek is om 7 uur vanaf de parkeerplaats bij het Gelderse Hout (aan de Oostranddreef). De rit zal coronaproof in groepjes van maximaal vijf personen over de MTB route van Lelystad gaan. Tot donderdag!

(Terug naar boven)


MTB Nieuws: MTB 18+ met maximaal 4 + trainer weer op pad!
   (22-03-2021)

Vanaf zondag 28 maart kunnen we weer met de MTB 18+ groepen het bos in.

Het Sportbedrijf Lelystad heeft aangegeven dat het MTB parcours tot de sportlocaties wordt gerekend en daarom kan er in clubverband weer samengefietst worden. Wel zullen we de coronamaatregelen moeten blijven naleven wat betekent dat we met maximaal 4 + een trainer rijden en onderling voldoende afstand (minimaal 1,5 meter) gehouden moeten worden.

Zondag 28 maart starten we om 9.30 uur (zomertijd!).

Let op! We gaan voorlopig standaard starten op de parkeerplaats Gelderse Hout.

Tot zondag!

(Terug naar boven)


 

Ogenblik a.u.b. ...