Toerclub Flevoland komt weer in actie!!

MTB Nieuws


MTB Nieuws: MTB 18+ start op zondag om 9.30 uur
   (20-05-2020)

De MTB 18+ groepen hervatten de zondagochtendritten vanaf 24 mei. Om te grote drukte bij het clubgebouw te voorkomen (de jeugd start om 9.45 c.q. 10 uur) is het tijdstip van vertrek vervroegd naar HALF TIEN.

Dit geldt in ieder geval voor de maanden mei en juni. We gaan het zo organiseren, dat we met groepjes van maximaal vier personen gaan rijden. Let op: het pinksterweekend fietsen we niet in clubverband.

Voorlopig (t/m de hele maand juni) hervatten we nog GEEN ritten op de woensdagavonden. Dan is het te druk met voetbal en jeugd en we kunnen geen 18+ trainers garanderen.

 

(Terug naar boven)


MTB Nieuws: MTB 18+ dauwtrappen op Hemelvaartsdag-AANGEPAST BERICHT
   (16-05-2020)

Op donderdag 21 mei a.s. hervatten de 18+ MTB'ers hun clubritten met het inmiddels zeer populaire "Dauwtrappen". Gelukkig kunnen wij deze traditie op Hemelvaartsdag in stand houden nu de maatregelen rondom het coronavirus worden versoepeld. Let wel op de richtlijnen van de NTFU, die wij in acht nemen. Dit houdt onder andere in: groepjes van maximaal vier mensen en 1,5 meter afstand!

We vertrekken om 7 uur 's morgens vanaf de parkeerplaats "Gelderse Hout" voor een ronde over de gehele MTB route van Lelystad.

In verband met de coronaregels is er dit keer GEEN koffie en thee na afloop!

Tot donderdagochtend!

 

(Terug naar boven)


 

Ogenblik a.u.b. ...