Slotritten 30 oktober

MTB informatie

Info over MTB-en (Mountainbiken)

Wat doet Toerclub Flevoland?

Toerclub Flevoland biedt voor jong en oud mogelijkheden om in een groep(je) van gelijk niveau onder begeleiding van hoofdzakelijk gedpliomeerde trainers lekker een rondje te fietsen en/of gericht te trainen aan techniek en uithoudingsvermogen. We doen dit op de zondagochtenden van 10 tot 12 uur en in de de zomertijdperiode ook op de woensdagavonden om 18.30 uur. 

MTB voor volwassenen (MTB 18+)

De MTB clubritten voor volwassenen (MTB 18+) worden voornamelijk begeleid door gediplomeerde en ervaren MTB-ers. Meestal zijn de ritten over het MTB parcours van Lelystad en is er veel aandacht voor het verbeteren van de fietstechniek en opbouw van de conditie. Regelmatig wordt er gezamenlijk buiten Lelystad gereden op andere MTB tracks of wordt er deelgenomen aan georganiseerde toertochten. Ons motto is 'samen uit samen thuis'.  Meer informatie.

MTB Clinics

TC Flevoland beschikt over een aantal gediplomeerde MTB instructeurs. Zij zijn opgeleid om (beginnende) groepen MTB-ers te trainen en te begeleiden. Op aanvraag of op initiatief van henzelf worden er ook MTB clinics gegeven. Ieder voorjaar wordt er speciaal voor de beginnende MTB-er de NTFU cursus “Start2Bike” gegeven.  Meer informatie

Informatie over het lidmaatschap MTB bij TC Flevoland

Ben je geïnteresseerd? Maak gerust eens een afspraak om één of twee keer met ons mee te doen. Het zou mooi zijn als je al een eigen mountainbike en helm hebt maar voor de eerste twee keer zou je eventueel een fiets en helm van ons kunnen lenen. Wordt je na twee keer meedoen lid van TC Flevoland, dan zou je nog twee keer een fiets en helm kunnen lenen maar daarna wordt verwacht dat je op een eigen mountainbike fietst. De aanschaf van een mountainbike is je eigen verantwoordelijkheid maar we kunnen je een aantal tips geven, klik hier voor meer informatie. Kijk ook evt. naar een tweedehands i.p.v. een nieuwe als je budget niet zo hoog is

Informatie over de contributie

Voor het aanmelden voor een proeftraining en voor het opvragen van informatie over TC Flevoland en onze MTB activiteiten mail je naar: .

 

 

Ogenblik a.u.b. ...