Slotritten 30 oktober

Clubkleding bestellen

Clubkleding Toerclub Flevoland

Bestellingen voor clubkleding kunnen uitsluitend worden gedaan via het bijgevoegde bestelformulier. Kleding wordt specifiek besteld en kan dan ook niet worden geruild. Het passen van de kleding wordt dan ook dringend aangeraden.

Bestellen van clubkleding kan d.m.v. het downloaden, invullen en ondertekenen van het bestelformulier en deze te sturen naar de penningmeester. Artikelen en prijzen staan op het bestelformulier vermeld.

Bestellingen worden twee keer per jaar naar de leverancier gestuurd. Dan duurt het nog ca. 6 tot 8 weken voordat de bestelde clubkleding er is. Houd daar dus rekening mee! Alleen vooraf betaalde clubkleding wordt geleverd. Je krijgt hiervoor en factuur van de penningmeester.

 

Toelichting op de artikelen:

Trui Bodyfit = strakkere variant van een fietstrui met korte mouw. De mouwen sluiten met een dunne stretchstof mooi aan op de bovenarm zonder te knellen en de trui vormt mee met je "body". Mooi race-shirt.

Trui Quadri = het standaard toerfietsshirt met korte mouwen en rits over de gehele lengte. Kwaliteit en pasvorm is sterk verbetert t.o.v. de huidige fietsshirts. 

Trui Transotex = bekende trui met lange mouwen en gladde stof. Deze is prima over een ander fietsshirt of direct over een onder shirt te dragen en is goed geschikt voor de wat koelere periodes in het voor- en najaar maar niet voor in de winterkou (tenzij je meerdere lagen aan hebt). 

Jack combi = een combinatie trui met lange mouwen die aan de voorkant doet denken aan een windblocker en aan de achterkant aan een normale fietstrui. Het heeft op strategische plekken een open structuur voor goede ventilatie.

Jack winter = bekende warme wintervest, goed isolerend

Op alle truien/jacks is een zak met rits aangebracht.

Voor dames zijn de truien in damesuitvoering en de korte broeken met bretels ook met dameszeem te bestellen. Graag dan een D achter het betreffende artikelnummer vermelden. Het damesmodel 52158D is zonder bretels.

De lange broek is met of zonder zeem te bestellen. Geef dit s.v.p. duidelijk op het bestelformulier aan.  

De MTB Enduro short kan over een wielrenbroek aangetrokken worden of er kan een bijpassende goed ventilerende binnenbroek met of zonder bretels bij besteld worden. Deze artikelen staan onder de MTB broek op het bestelformulier vermeld.

Clubkleding van Toerclub Flevoland

 

 

Ogenblik a.u.b. ...