Zaterdag 2 juni Rabobank Omloop Flevoland

Laatste Nieuws

Clubnieuws: Eric Blom en Olaf Roesink fietsen Alpe D’Huzes
   (07-05-2018)

Eric Blom en Olaf Roesink gaan op 7 juni 2018 deelnemen aan de Alpe D’Huzes. Via deze weg willen zij graag aandacht vragen voor hun inzet tijdens de Alpe D’Huzes editie van 2018.

Zoals jullie allen weten krijgt 1 op de 3 Nederlanders te maken met deze verschrikkelijke ziekte. Dit heeft een zware impact op de patiënt maar zeker ook op zijn of haar directe omgeving. Voor Eric wordt het een bijzondere editie omdat hij zelf ook getroffen is door deze ziekte.

De meeste mensen geven al een middels de collecte aan de deur of andere acties geld aan het KWF. Toch willen wij nogmaals een beroep op jullie doen en vragen of jullie ons willen belonen met een mooi sponsorbedrag voor de beklimmingen die wij gaan doen. Eric heeft de wens 2 x die berg op te gaan, Olaf 3 x. Het bedrag komt volledig ten goede komt aan het onderzoek naar kanker. Zo dragen we bij om deze slopende ziekte de wereld uit te trappen.

Via onderstaande link komt u rechtstreeks op onze sponsorpagina’s. Elk bedrag telt, groot of klein!

Alvast bedankt Eric Blom en Olaf Roesink

Olaf: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/PersonalParticipantPage.aspx?personId=26&personTypeId=Participant

Eric: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/ericblom

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Toerclub Flevoland benoemt Vertrouwenscontactpersoon
   (09-03-2018)

Nieuwe of gewijzigde pagina: Vertrouwenscontactpersoon

(Terug naar boven)


Clubnieuws: EHBO training leerzaam en succesvol
   (01-03-2018)

Een flink aantal toerleiders en/of trainers van Toerclub Flevoland hebben onlangs aan een opfriscursus EHBO meegedaan die voor hen was georganiseerd. Zij waren onder deskundige begeleiding druk in de weer met poppen en verbanden. Tevens werd er geoefend met reanimatie en de AED. We bedanken iedereen voor de inzet. Toerclub Flevoland vindt het erg belangrijk dat trainers en wegkapiteins hun EHBO-kennis op peil houden. Zo zetten we een stap voorwaarts met het waarborgen van de veiligheid binnen Toerclub Flevoland.

(Terug naar boven)

 

Ogenblik a.u.b. ...