Clubkleding passen en bestellen op 24 oktober (slotrit)

Laatste Nieuws

Clubnieuws: Aanpassing afstand clubrit groep 2 zaterdag 10 september
   (05-09-2022)

In verband met deelname van meerdere groep 2 clubleden en toerleiders aan de Ijsselmeerchallenge op zondag zal de afstand aangepast worden naar 85 km met een koffiestop in Kampen.

Frank

(Terug naar boven)


Clubnieuws: West-Friese Onringdijktocht
   (30-08-2022)

Aanstaande zaterdag 3 september gaat groep 2 de West-Friese Omringdijktocht fietsen. We starten dan om 09.00 uur op de bekende carpoolplaats net over de sluis bij Enkhuizen aan de linkerkant van de weg(waar ook de friteskraam staat). De tocht is ongeveer 135 km.

(Terug naar boven)


MTB Nieuws: MTB 18+ op zondag 4 september naar Punthorst (Staphorst)
   (28-08-2022)

MTB 18+ gaat op zondag 4 september de route van Staphorst rijden. De route is ca. 27 km lang maar je kunt het ook ingekort rijden (17 km). Het idee is om dan dit te combineren en dus op ca. 44 km uit te komen. Verzamelen om 9.45 uur op parkeerterrein de Zwarte Dennen, Vijverweg, 7715 PA in Punthorst.

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Emil Tutuarima overleden
   (02-08-2022)

Recent bereikte ons het droevige bericht dat Emil Tutuarima is overleden. Emil was tot voor kort lid van onze vereniging, tot zijn verhuizing uit Lelystad in het najaar van 2021. Emil heeft bij Toerclub Flevoland een belangrijke rol gespeeld om de 'snelle' groep 3 nieuw leven in te blazen. Hij volgde de cursus voor wegkapitein en heeft in het verleden een reeks ritten voor groep 3 in goede banen geleid. Emil was een sociale fietser die graag onderweg een praatje maakte en hij schuwde het kopwerk niet. In 2019 maakte Emil deel uit van het team Toerclub Flevoland, dat meedeed aan het Nederlands Club Kampioenschap in Dronten. Het werd een memorabele wedstrijd onder barre weeromstandigheden. Helaas heeft Emil niet lang van zijn nieuwe woonomgeving kunnen genieten. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe bij dit grote verlies.  

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Wijziging datum clubrit groep 1 + 2
   (31-07-2022)

In verband met het niet doorgaan van de Beneluxtoer in Lelystad worden onze clubritten weer verschoven naar de zaterdag 27 augustus i.p.v. zondag 28 augustus

Namens de toercommissie,

Frank Martens

 

(Terug naar boven)


MTB Nieuws: MTB 18+ zondag 7 augustus naar Zeist/Austerlitz
   (31-07-2022)

Op zondag 7 augustus fietsen de MTB-18 plussers de routes van Zeist en Austerlitz. Beide technische routes zijn 15,8 km lang en gelegen op de Utrechtse heuvelrug hebben ze een mooi bochtig profiel met korte venijnige klimmetjes. We rijden in groepjes van ongeveer gelijk niveau, afhankelijk van de opkomst.

Verzamelen om 9.45 op de parkeerplaats tegenover het Beauforthuis, Woudenbergseweg 39, Austerlitz

Let op! Vignet Utrechtse Heuvelrug (a 7,50) verplicht! Te koop in het Beauforthuis of kijk op de site: https://mtb-utrechtseheuvelrug.nl/mtbvignet/

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Buitenrit Holterberg-Lemelerberg Groep 2
   (24-07-2022)

En nogmaals gaat groep 2 haar klimcapaciteiten testen op zaterdag 30 juli . Nu iets meer naar het oosten van Lelystad. Onder leiding van Carel starten we om 09.00 uur vanaf de carpoolplaats tegenover het bekende AC/La Place restaurant in 't Harde om de omgeving aldaar te verkennen en natuurlijk ook de toppen van de Holterberg en de Lemelerberg te bedwingen. We nemen pauze in het theehuis op de Lemelerberg. De totale lengte van de route is 122 km.

We rekenen weer op een grote opkomst!

(Terug naar boven)

 

Ogenblik a.u.b. ...