Clubkleding passen en bestellen op 24 oktober (slotrit)

Laatste Nieuws

MTB Nieuws: Hemelvaartsdag dauwtrappen met MTB 18+
   (24-05-2022)

Deze week geen woensdagavondrit maar wel de traditionele rit op Hemelvaartsdag: Dauwtrappen.

Verzamelen op de parkeerplaats van het Gelderse Hout aan de Oostranddreef en om 7 uur a.m. vertrek voor een ronde en daarna de rest van de MTB route. Na afloop koffie bij de picknicktafels op het grasveld naast de Runderweg.

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Voor de agenda: Avondfietsvierdaagse 5-8 juli
   (18-05-2022)

Noteer in de agenda: Avond Fiets vierdaagse 2022: van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 juli

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Statement over goede samenwerking met Stichting MTB Lelystad
   (17-05-2022)

Zoals jullie weten, werkt Toerclub Flevoland nauw samen met de Stichting MTB Lelystad om de MTB track in onze stad goed te onderhouden. De afgelopen tijd verschijnen er berichten op social media waarin ongegronde beschuldigingen richting het bestuur van de stichting en richting Toerclub Flevoland worden geuit. Wij willen als Toerclub Flevoland blijven benadrukken dat deze beschuldigingen totaal uit de lucht zijn gegrepen.

We blijven heel goed samenwerken met de Stichting MTB Lelystad en haar vele vrijwilligers. We waarderen de inzet van alle betrokkenen om de MTB-track veilig, goed berijdbaar en uitdagend te houden en te maken. Voor betrouwbare en sportieve berichten met betrekking tot de MTB track kun je deze Facebook pagina volgen. 

Bestuur Toerclub Flevoland

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Opening MTB Kinderroute Lelystad
   (21-04-2022)

Misschien heb je ze al gezien, de nieuwe bordjes onder de bestaande routebordjes in het Zuigerplasbos. In 2021 zijn we begonnen met de aanleg van nieuwe stukken track met o.a. granulaat resulterend in een kinderroute van 10 km door het Zuigerplasbos! Op deze route hebben kinderen voorrang maar het rondje Zuigerplas blijft ook onderdeel uitmaken van de grote MTB-route van Lelystad.

Op zaterdag 23 april 2022 is deze kinderroute officieel geopend door wethouder Baaten van de gemeente Lelystad. De Stichting MTB Lelystad is initiatiefnemer van dit project waarvoor de gemeente Lelystad een subsidiebedrag ter beschikking heeft gesteld. Op deze dag is ook de nieuwe gebruikersovereenkomst met Staatsbosbeheer getekend, waardoor het onderhoud aan de track op de terreinen van Staatsbosbeheer verder wordt geprofessionaliseerd.

(Terug naar boven)

 

Ogenblik a.u.b. ...