Let op: 12 februari 2018 Fietssport Inspiratie Avond

Laatste Nieuws

Clubnieuws: Toerclub Flevoland 'on air' bij Radio Lelystad
   (30-01-2018)

Op maandag 29 januari jl. was Toerclub Flevoland te gast bij het radioprogramma Maandagavond Live van Radio Lelystad. We konden daar goed vertellen wat wij allemaal doen en waarom Toerclub Flevoland zo'n toffeRadio Lelystad club is. Het gesprek is terug te luisteren via deze link, klik hier.

 

 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Zondag 4 maart Openingsritten
   (30-01-2018)

De openingsritten voor de Toerfietsers op de weg komen er weer aan: op 4 maart gaan zowel de toerfietsers als onze vrienden van de Koffietocht van start voor de seizoensopening. 

soep en broodjesWe vertrekken vanaf het clubgebouw. Kom vooraf even in de kantine voor een kop koffie en een praatje. Tegelijkertijd kunnen onze 'catering medewerkers' dan een goede inschatting maken hoeveel broodjes zij moeten klaarmaken. Na afloop is er dan een lunch voor de deelnemers van 12.30 tot 13.30 uur. De MTB 18+ en de MTB-jeugd die terug komen bij het clubhuis, kunnen uiteraard ook van de lunch genieten. We willen graag gezamenlijk lunchen, dus zorg ervoor dat de groepen allemaal rond 12.30 uur terug zijn!

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Rabobank Omloop Flevoland in de belangstelling
   (28-01-2018)

Fietssport Magazine selecteerde tien tochten die (vooralsnog) minder bekend zijn maar daardoor des te mooier om te fietsen. Tien verborgen parels die in 2018 niet op jouw ridelist mogen ontbreken. Wij kenden de Rabobank Omloop Flevoland uiteraard al; het wordt tijd dat iedereen dit verborgen pareltje in de polder leert kennen. Deze mooie promotie helpt vast!

 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: MTB Jeugd Nieuwsbrief februari 2018
   (26-01-2018)

Nieuwe of gewijzigde pagina: MTB jeugd Nieuwsbrieven

(Terug naar boven)


Clubnieuws: 12 februari inspiratie avond voor de beste fietsbeleving
   (23-01-2018)

Op maandag 12 februari organiseert Toerclub Flevoland voor leden en voor andere belangstellenden een fietssport inspiratie avond. We gaan met expert Harmen Scholtalbers van de Wielrenschool in gesprek over verschillende onderwerpen:

1. Efficiënt trainen in combinatie met voeding. Populair gezegd doping voor beginners

2. Afstellen van je racefiets en MTB. Handige tips om je fiets goed af te stellen zodat je met minder moeite harder fietst.

Locatie is ons clubgebouw op sportpark Schouw, we openen om 19.30 met koffie en thee. We beginnen om 20.00 uur stipt met de inspiratie-avond.

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Start2Bike MTB voorjaar 2018
   (20-12-2017)

Nieuwe of gewijzigde pagina: Start2Bike MTB 2018

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Clubkampioenschappen MTB-jeugd
   (18-12-2017)

Vandaag het clubkampioenschap voor de jeugd gehad. Er werd volop gestreden voor de wisselbeker die die jaar voor het eerst werd uitgereikt aan de jeugdleden. Naast een aantal technische opdrachten waar punten waren te verdienen, werd er ook een wedstrijd verreden in het Bergbos. Het was een erg geslaagde ochtend, met dank aan de organisator Annouschka Beerse die alles tot in de puntjes geregeld had. We kijken terug op een leuk evenement.

Daarnaast kregen Albert en Lydia door Frans het certificaat MTB begeleider uitgereikt. 
De ochtend werd afgesloten met een lekkere lunch die Ingrid en Heleen voor ons hadden gemaakt. Een warme soep ging er wel in na deze koude ochtend.

Iedereen bedankt voor de inzet!

Klik hier voor de overige foto's!

(Terug naar boven)

 

Ogenblik a.u.b. ...