22 april Open Dag Toerclub Flevoland

Laatste Nieuws

Clubnieuws: Toerclub Flevoland benoemt Vertrouwenscontactpersoon
   (09-03-2018)

Nieuwe of gewijzigde pagina: Vertrouwenscontactpersoon

(Terug naar boven)


Clubnieuws: EHBO training leerzaam en succesvol
   (01-03-2018)

Een flink aantal toerleiders en/of trainers van Toerclub Flevoland hebben onlangs aan een opfriscursus EHBO meegedaan die voor hen was georganiseerd. Zij waren onder deskundige begeleiding druk in de weer met poppen en verbanden. Tevens werd er geoefend met reanimatie en de AED. We bedanken iedereen voor de inzet. Toerclub Flevoland vindt het erg belangrijk dat trainers en wegkapiteins hun EHBO-kennis op peil houden. Zo zetten we een stap voorwaarts met het waarborgen van de veiligheid binnen Toerclub Flevoland.

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Toerclub Flevoland 'on air' bij Radio Lelystad
   (30-01-2018)

Op maandag 29 januari jl. was Toerclub Flevoland te gast bij het radioprogramma Maandagavond Live van Radio Lelystad. We konden daar goed vertellen wat wij allemaal doen en waarom Toerclub Flevoland zo'n toffeRadio Lelystad club is. Het gesprek is terug te luisteren via deze link, klik hier.

 

 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Rabobank Omloop Flevoland in de belangstelling
   (28-01-2018)

Fietssport Magazine selecteerde tien tochten die (vooralsnog) minder bekend zijn maar daardoor des te mooier om te fietsen. Tien verborgen parels die in 2018 niet op jouw ridelist mogen ontbreken. Wij kenden de Rabobank Omloop Flevoland uiteraard al; het wordt tijd dat iedereen dit verborgen pareltje in de polder leert kennen. Deze mooie promotie helpt vast!

 

(Terug naar boven)

 

Ogenblik a.u.b. ...