Alle tochten en ritten op een rij

Laatste Nieuws

Clubnieuws: Clubkleding afhalen tussen 19-20 uur
   (17-12-2018)

De clubkleding die in het najaar is besteld, kan vanavond in de kantine worden afgehaald, tussen 1900 en 20.00 uur.

(Terug naar boven)


MTB Nieuws: MTB ritten op 16 december afgelast!
   (16-12-2018)

De MTB ritten van vandaag 16 december gaan niet door. Voor degene die zelf gaan fietsen: Geniet van de mooie witte omstandigheden maar doe voorzichtig! Fijne feestdagen!

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Kilometerstanden 2018
   (02-11-2018)

Op 28 oktober, na de slotrit van de toerrijders, zat het toerseizoen er officieel op. Wie dat wil, kan zijn kilometerstand van 2018 doorgeven zodat we de standen in totaal weer kunnen bijwerken. En zodat we de bekende herinneringen weer kunnen uitreiken. Wellicht zitten er weer een paar wereldbollen aan te komen. Mail je gereden kilometers even naar Gerrit van Harskamp. Het nieuwe fietsjaar 2019 begint op 1 november, graag de teller(s) op 0 zetten. 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Wegkapiteins in 2019
   (01-11-2018)

De toerrijders van Toerclub Flevoland hebben een mooi aantal voorrijders en wegkapiteins. Dat is een goede zaak, want zo gaan we altijd veilig op pad en als het goed is ook de juiste kant op. Maar het zou beter zijn als we met meer voorijders het nieuwe seizoen in kunnen gaan. Wellicht kunnen we een nieuwe lichting wegkapiteins opleiden. Vind je het leuk om geregeld een tocht voor te rijden of te leiden? Meld je aan bij Gerrit van Harskamp; we willen graag inventariseren of en voor wie een training 'wegkapitein' kunnen organiseren.

(Terug naar boven)


Clubnieuws: 18 november 'Vrijwilligers Diner'
   (08-10-2018)

Op zondag 18 november organiseert Toerclub Flevoland een 'Chinees Buffet' voor al haar vrijwilligers. We willen iedereen die zich het afgelopen jaar voor onze club heeft ingezet, op welke manier dan ook, bedanken voor hun inzet. Dat doen we graag met een gezellig avondje met een hapje en een drankje. Dus, heb je geholpen bij de Omloop Flevoland, Jeugd MTB of AvondFietsVierdaagse? Zit je in een van de commissies van Toerclub Flevoland? Ben je trainer of toerleider, of heb je je anderszins ingezet voor de Toerclub? We zien je graag op zondag 18 november, om 17.00 uur in het clubgebouw op Sportpark Schouw. 

In verband met bestellen en catering moeten we van tevoren weten of je komt. Stuur svp uiterlijk 12 november een mail naar Gerrit van Harskamp. Voor de duidelijkheid: Het buffet en enkele drankjes komen voor onze rekening, overige drankjes komen voor eigen rekening.

We rekenen op uw komst!

Bestuur Toerclub Flevoland

 

(Terug naar boven)


Mededelingen: Fietspad Larserdreef afgesloten
   (01-10-2018)

Omleiding

Vanaf 15 oktober tot half november is het fietspad langs de Larserdreef tussen de Zuigerplasdreef en het Shell-station afgesloten wegens de aanleg van een snelfietsroute. Omleiding gaat o.a. via de Ketelmeerstraat. Let hier goed op! Klik hier voor meer informatie.

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Deelnemers Koffietocht verkennen hun grenzen
   (01-10-2018)

Het prachtige weer van de laatste weken heeft ertoe geleid dat de teamgenoten van de Koffietocht een spontane buitenrit hebben gereden. Peter Gemmink kreeg zijn teammaten zo ver om op te stappen in Harderwijk. Het werd een buitenrit over hei en door het bos. Uiteraard waren Anneko en Rick ook van de partij. Op naar Harderwijk dus. "We moesten er nu nog maar van genieten", vindt Anneke. en ze vertelt verder: "Peter zag een knooppunt over het hoofd en ik moest de beslissing nemen of we terug gingen of door...!! We zijn verder gegaan en blij toe.Wat een mooie rit, ik heb genoten." Aldus een blije Anneke!

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Fiets & Geniet verdwaalt niet
   (18-09-2018)

Zo langs de weg kom je nog al eens rare situaties tegen. Tijdens de Koffietocht van 17 september jl. kwamen de fietsers van Toerclub Flevoland een prachtig routebord tegen. Welke kant gaan we nu op? Hoe dan ook, Fiets & Geniet verdwaalt niet .

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Lachende gezichten op MTB-jeugd kamp
   (18-09-2018)

Het is weer gedaan, jeugd MTB kamp Toerclub Flevoland 2018 is een feit.
Weer veel plezier beleefd in Hulshorst. Diverse ervaren MTB kampgangers, maar ook een paar nieuwe gezichten. Andere routes gereden met de toertocht zaterdag, en nu 1 dag behendigheidsspelletjes op de fiets. Het krijtjesspel in het donkere bos (nee Ronald Hendriks, daar heb je echt geen zaklamp bij nodig????), en een echt clubkampkampioenschap. Natuurlijk weer een heerlijke barbecue, en verder prima verzorgde broodmaaltijden. Kortom weer 2 supergezellige dagen met perfect weer.

Ronald, Lydia, Camilo, Albert en Annouschka en Linda hebben Stijn, Neil, Lennard, Nick, Geert, Noor, Quinten, Kevin, Merijn, Aaron, Robin, Daan, Bram en Jesse weer netjes overgedragen aan de bijbehorende ouders. Inmiddels al weer even moe maar voldaan weer thuis, en terug aan het kijken op een fantastisch weekend. Iedereen bedankt, ik heb genoten van en met jullie!


Groeten van Linda

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Toerclub Flevoland naar grote hoogte in Limburgse heuvels
   (18-09-2018)

Afgelopen weekend heeft een delegatie van Toerclub Flevoland de MH2D (Mergelheuvelland Tweedaagse) in Limburg gefietst. Dit is na etappe zaterdag...met Camilo, Joel en Elco.

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]

 

Ogenblik a.u.b. ...