Zaterdag 22 juni Rabobank Omloop Flevoland

Laatste Nieuws

Clubnieuws: Voorverkoop Avond Fiets Vierdaagse vanaf 19 juni bij Enjoy&Meerens
   (17-06-2019)

Van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 juli 2019 organiseert Toerclub Flevoland voor jong en oud de Avond Fietsvierdaagse in Lelystad. Er zijn opnieuw een viertal prachtige routes door onze provinciehoofdstad uitgestippeld die de deelnemers langs verrassende plekjes brengen. De Avond Fietsvierdaagse staat zo weer garant voor vier avonden vrolijke sportiviteit.

In en om Lelystad is er een prachtig fietsroutenetwerk. Toerclub Flevoland knoopt al deze paden aan elkaar en dat leidt tot vier prachtige routes van 15 en 25 kilometer die voor jong en oud prima te fietsen zijn. Ook in deze 42ste Avond Fietsvierdaagse doen we weer alle hoeken van Lelystad aan. Zo zijn de pareltjes van Lelystad in het programma opgenomen. Denk hierbij aan het Natuurpark of aan Hollandse Hout.

Na 42 edities hebben we alle paden en wegen wel een keer gebruikt, maar toch is het weer gelukt nieuwe elementen aan de routes toe te voegen. De routes zijn altijd nauwkeurig uitgepijld, zodat deelnemers altijd de weg kunnen volgen. Daarnaast is er een bezemwagen op afroep beschikbaar die helpt bij geval van pech.

Reden te meer om aan de start te verschijnen van de Avond Fietsvierdaagse bij het clubgebouw van voetbalvereniging Unicum/Toerclub Flevoland op sportpark Schouw te Lelystad. U kunt iedere avond tussen 18.00 en 19.00 uur starten.

Deelnameboekjes voor de Avond Fietsvierdaagse zijn vanaf 19 juni in de voorverkoop te verkrijgen bij Enjoy & Meerens, Woonboulevard Palazzo Zuiderpoort 4. In de voorverkoop kosten de deelnameboekjes voor volwassenen 6 euro. Kinderen t/m 13 jaar betalen 2,50 euro. Let wel, hier dient contant te worden betaald. Op dinsdag 2 juli kan er ook voor de start worden ingeschreven - ook hier graag contant. De boekjes kosten dan 7,50 euro voor volwassenen. Kinderen t/m 13 jaar betalen ook nu € 2,50. Tegen een geringe vergoeding kunt u ook voor één avond inschrijven. U betaalt dan als volwassene 2 euro per avond, kinderen 1.

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Nieuwe Wegkapiteins
   (01-06-2019)

De toerrijders van Toerclub Flevoland hebben een mooi aantal voorrijders en wegkapiteins. Dat is een goede zaak, want zo gaan we altijd veilig op pad en als het goed is ook de juiste kant op. Onlangs zijn er vijf wegkapiteins bijgekomen, die na een stukje theorie en een rondje fietsen voor de praktijk 'geslaagd' zijn. Het gaat om Raymund Sluik, Nicolette Berns, Hans Nijhuis, Emil Tutuarima en Teun Putter. Bert Lammers was al gecertificeerd en deed mee om nieuwe inzichten op te doen. Wij danken de heren en dame voor hun inzet voor Toerclub Flevoland en wensen hen vele mooie ritten toe als wegkapitein.

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Toerclub Flevoland 'on air' bij Radio Lelystad
   (27-05-2019)

Op dinsdag 28 mei is Toerclub Flevoland te gast bij het radioprogramma Dubbelspel van Radio Lelystad. We gaan daar vertellen wat wij allemaal doen en waarom Toerclub Flevoland zo'n toffeRadio Lelystad club is. Ook komen  de Avond Fiets Vierdaagse en de Omloop Flevoland ter sprake. Luister je mee?!

 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: 22 juni: Rabobank Omloop Flevoland
   (19-05-2019)

Nieuwe of gewijzigde pagina: http://www.omloop-flevoland.nl/

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Tijdrijders gezocht!
   (10-04-2019)

Op 28 september wordt in Dronten het Nederlands Clubkampioenschap (NCK) ploegentijdrit gehouden. Deze wedstrijd staat ook open voor NTFU verenigingen en dus gaat Toerclub Flevoland meedoen!
Het parcours is 52 km en een ploeg bestaat uit 6 renners + een volgauto. De snelheid hangt natuurlijk af van de deelnemers maar laten we zeggen dat het doel is om een gemiddelde van tussen de 34 en 36 p/u te finishen. Daarmee doen we niet mee om de prijzen, maar meedoen belangrijker is dan winnen!Photo by Veri Ivanova on Unsplash

  •  Meer informatie op http://www.nckdronten.nl/
  •  Deelnamekosten zijn € 80,- per team dus uitgaande van 6 teamleden € 13,33 per persoon.
  •  Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Tom Sloetjes via
  •  Voordat we het team inschrijven kunnen we eerst een paar keer samen fietsen om te kijken of het echt wat voor ons is.

We gaan ervoor!

(Terug naar boven)

 

Ogenblik a.u.b. ...