Toerclub Flevoland komt weer in actie!!

Laatste Nieuws

Clubnieuws: Barbara van der Kroft overleden
   (26-05-2020)

Vandaag vernamen wij het droevige bericht dat Barbara van der Kroft op 23 mei jl. is overleden. Barbara, de echtgenote van Hans van der Kroft, heeft in het verleden veel geholpen in onze kantine en bij evenementen. Eerst nog in ons oude clubhuis, en later in de oude kantine van HVL. Ook de eerste jaren in kantine van Unicum was Barbara van de partij. Dat was niet alleen bij clubritten om de fietsers van koffie te voorzien, maar ook bijvoorbeeld bij de Vierdaagse, Omloop Flevoland of bij nieuwjaarsborrels. Barbara zal heel wat stempels gezet hebben.Toen Hans met pensioen ging, trokken ze jaarlijks met hun campertje naar het zuiden. Helaas hebben zij maar kort samen van dit geluk mogen genieten. 

We zullen ons Barbara herinneren als een lieve en belangstellende vrouw. We wensen Hans, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe.

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Update voor alle toerrijders
   (24-05-2020)

Gelukkig kunnen we weer op 27 mei beginnen met onze clubritten op de woensdagavonden met groep 1, 2 en 3. Echter we moeten wel de coronaregels in acht nemen. Om bij de start voldoende afstand te bewaren, de bekende 1,5 meter, zullen we pilonnen gaan plaatsen waarbij je als fietser plaats kunt gaan nemen. Het zou prettig zijn als je je vooraf aanmeldt via de website. We gaan rijden in groepen van maximaal 4 fietsers. Als er bv. 8 fietsers voor groep 2 zijn, zal de toerleider voor de tweede groep iemand vragen om de afstand t.o.v. de eerste groep in de gaten te houden. We spreken af om hiervoor 25 - 50 meter in acht te nemen.

Houd je aan de regels dan kan dit de opmaat zijn voor de herstart van de zaterdagtochten. Veel fietsplezier!

(Terug naar boven)


MTB Nieuws: MTB 18+ start op zondag om 9.30 uur
   (20-05-2020)

De MTB 18+ groepen hervatten de zondagochtendritten vanaf 24 mei. Om te grote drukte bij het clubgebouw te voorkomen (de jeugd start om 9.45 c.q. 10 uur) is het tijdstip van vertrek vervroegd naar HALF TIEN.

Dit geldt in ieder geval voor de maanden mei en juni. We gaan het zo organiseren, dat we met groepjes van maximaal vier personen gaan rijden. Let op: het pinksterweekend fietsen we niet in clubverband.

Voorlopig (t/m de hele maand juni) hervatten we nog GEEN ritten op de woensdagavonden. Dan is het te druk met voetbal en jeugd en we kunnen geen 18+ trainers garanderen.

 

(Terug naar boven)


MTB Nieuws: MTB 18+ dauwtrappen op Hemelvaartsdag-AANGEPAST BERICHT
   (16-05-2020)

Op donderdag 21 mei a.s. hervatten de 18+ MTB'ers hun clubritten met het inmiddels zeer populaire "Dauwtrappen". Gelukkig kunnen wij deze traditie op Hemelvaartsdag in stand houden nu de maatregelen rondom het coronavirus worden versoepeld. Let wel op de richtlijnen van de NTFU, die wij in acht nemen. Dit houdt onder andere in: groepjes van maximaal vier mensen en 1,5 meter afstand!

We vertrekken om 7 uur 's morgens vanaf de parkeerplaats "Gelderse Hout" voor een ronde over de gehele MTB route van Lelystad.

In verband met de coronaregels is er dit keer GEEN koffie en thee na afloop!

Tot donderdagochtend!

 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Toerrijders hervatten clubritten op 27 mei
   (15-05-2020)

De toerrijders van Toerclub Flevoland hervatten hun clubritten op woensdag 27 mei. Hierbij volgen wij de richtlijnen van de NTFU, die onder meer voorschrijven met groepjes van maximaal 4 rijders te fietsen en voldoende afstand te houden. Wij hebben deze richtlijnen eerst grondig bestudeerd en nu gaan wij de voorbereidingen treffen zodat wij inderdaad op woensdag 27 mei (18.30 uur) veilig van start kunnen. Voor vragen kun je contact opnemen met . We zijn blij dat we eindelijk weer voorzichtig in clubverband kunnen gaan sporten!

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Jeugdtrainingen hervat op zondag 17 mei
   (13-05-2020)

Zoals jullie vast hebben gehoord, zijn de maatregelen voor het sporten door jongeren versoepeld. Kinderen tot en met 12 jaar mogen de trainingen weer hervatten en jongeren tot en met 18 jaar kunnen hun sport uitoefenen met de anderhalve meter regel. Verder zijn er nog talloze voorwaarden waar sportaanbieders aan moeten voldoen. Maar natuurlijk zijn we blij dat we weer kunnen gaan fietsen. Toerclub Flevoland begint de trainingen voor de MTB-jeugd weer op zondag 17 mei. De jeugdleden en hun ouders/verzorgers zijn hierover geïnformeerd.

Bekijk hier het speciale protocol.

Bekijk hier het protocol van Sportbedrijf Lelystad

 
BegindatumEinddatumNaamLocatieAanvangBijzonderhedenOmschrijvingURL voor meer info.
27-05-202027-05-2020MTB jeugd clubrit AFGELASTClubgebouw18:30   
03-06-202003-06-2020MTB jeugd clubrit (onder voorbehoud)Clubgebouw18:30   

 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Alle clubactiviteiten voor volwassenen tot en met 20 mei afgelast
   (28-04-2020)

Beste fietsvrienden,

De Nederlandse regering heeft maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. Het kabinet heeft opgeroepen sociale contacten sterk te verminderen. Sportkoepel NOC*NSF adviseert verenigingen daarom met klem alle sportevenementen in ieder geval tot en met 20 mei af te gelasten. Ook de NTFU ondersteunt deze oproep en vraagt verenigingen om clubbijeenkomsten zoals ritten, trainingen, vergaderingen en vieringen tot en met  20 mei af te gelasten. We kijken momenteel welke activiteiten we voor jeugdleden weer kunnen opstarten.

Toerclub Flevoland neemt deze adviezen ter harte en heeft besloten alle clubactiviteiten in ieder geval tot en met 20 mei 2020 te schrappen. Er zullen dus geen trainingen en ritten voor volwassenen georganiseerd worden in deze periode. Hou de berichten in de gaten voor de jeugdleden.

Bestuur Toerclub Flevoland

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Avond Fiets Vierdaagse afgelast
   (25-04-2020)

Helaas hebben we door het verbod op grootschalige evenementen moeten besluiten de Avond Fiets Vierdaagse van 30 juni tot en met 3 juli 2020 af te gelasten. We zien onze deelnemers graag in 2021!

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Rabobank Omloop Flevoland afgelast
   (22-04-2020)

Naar aanleiding van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de organisatie van de Rabobank Omloop Flevoland besloten de editie 2020 af te gelasten. Deze mooie toertocht stond gepland voor zaterdag 27 juni. Degene die zich al hadden aangemeld via voorinschrijving, krijgen hun inschrijfgeld terug.

We bedanken iedereen die bij de voorbereidingen betrokken zijn geweest. We zorgen ervoor dat de Omloop in 2021 weer op de agenda staat. 

Namens de Omloop,

Wil Dennissen

 

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]

 

Ogenblik a.u.b. ...