Slotritten 30 oktober

Laatste Nieuws

Clubnieuws: EHBO training zondag 12 februari 2023
   (05-02-2023)

Weet jij wat je kunt doen als 1 van je fietsmaatjes valt en blijft liggen omdat hij/zij

 

 een wond heeft
 iets heeft gebroken
 buiten bewust zijn is
 of een hartstilstand krijgt?

 

Wil jij dit graag weten dan kun je je nog aanmelden voor de EHBO training op

zondag 12 februari

van 9 tot (uiterlijk) 13 uur in de kantine van vv Unicum.

Tijdens deze training worden verschillende situaties doorgenomen die tijdens een fietsritje kunnen  gebeuren. Daarnaast wordt er ook geoefend met de AED.

Aanmelden kan via

fcwroose@gmail.com of tel: 06-14457619

Vol = Vol

(Terug naar boven)


Clubnieuws: In memoriam: Bob Tuin
   (03-01-2023)

Onlangs ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van onze clubgenoot Bob Tuin op 30 december jl. Bob was al vele jaren lid van onze vereniging. Bob was in het verleden actief in de motorcross maar verruilde op een zeker moment de motorfiets voor de racefiets en MTB. Hij heeft daarbij velen van ons bijgestaan met adviezen over het fietsen zelf maar zeker ook over het onderhoud van de fiets. Hij heeft talloze uren doorgebracht in zijn schuurtje waar hij onderhoud en reparaties verrichtte. Zijn kennis kwam veelvuldig goed van pas als een van zijn fietsmaatjes met pech langs de kant stond. 

Bob heeft zo’n 15 jaar geleden aan de wieg gestaan van het jeugd MTB’en bij Toerclub Flevoland. Als trainer heeft hij vele jeugdleden de eerste beginselen van het MTB’en bijgebracht. De eerste jeugdleden, nu inmiddels grote kerels, kijken met veel plezier en dankbaarheid terug op die tijd. Bob heeft ook enige tijd het onderhoud verzorgd voor de leenfietsen die de Toerclub heeft. Ditzelfde werk deed hij ook voor de Groene Sluis, waar hij ervoor zorgde dat oude fietsen weer bruikbaar werden. 

Bob heeft lange tijd nog met de toerfietsers op zaterdag meegefietst en met zijn fietsmaatjes op dinsdag. Je kon altijd naast Bob fietsen voor een praatje en om te vragen hoe je het beste uit de wind kon rijden.

Toerclub Flevoland is erg dankbaar voor alles wat Bob Tuin voor de vereniging heeft betekend. We wensen Adriana en de familie heel veel sterkte toe.

 

Klik hier voor informatie over de uitvaartplechtigheid op vrijdag 6 januari

(Terug naar boven)

 

Ogenblik a.u.b. ...