Zondag 27 oktober: slotrit toerders en lunch voor alle groepen

Laatste Nieuws

Clubnieuws: Gezocht: opslagruimte
   (17-10-2019)

In de afgelopen jaren heeft Toerclub Flevoland heel wat materialen bij elkaar verzameld. Materiaal die we nodig hebben om tochten uit te zetten of om parcourtjes te bouwen. Denk aan pijlen, borden, planken, etc. Ons materiaalhok begint aardig vol te raken, maar we hebben al deze spullen wel weer nodig voor bijvoorbeeld de Vierdaagse, de Omloop Flevoland of voor scholierensport. Wellicht heeft u nog ruimte over in een schuur of op een grote zolder? Veelal betreft het materiaal dat slechts enkele keren per jaar gebruikt wordt, dus u heeft weinig last van verhuisbewegingen. Heeft u nog ruimte en zegt u: kom maar op met die pijlborden, laat dit dan even weten bij een van de bestuursleden. Alvast onze dank!

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Passen clubkleding 27 en 28 oktober
   (15-10-2019)

Op zondag 27 en maandag 28 oktober is er weer gelegenheid om clubkleding te passen. Op zondag kan er na de slotrit van de toerfietsers gepast worden: van 12 uur tot 13.30 uur. Er is dan tevens een lunch. Op maandag 11 maart zijn de 'pashokjes' geopend van 19.00 tot 20.00 uur. Kom passen als je nieuwe clubkleding wil aanschaffen, zodat je ervan verzekerd bent de juiste maat te bestellen. Klik hier voor het bestelformulier.

(Terug naar boven)


MTB Nieuws: 19 oktober onderhoud MTB-parcours
   (02-10-2019)

Oproep: komende zaterdag 19 oktober wordt een laatste deel van de MTB track aangelegd nabij de Runderweg. De Stichting MTB Lelystad kan wel wat hulp gebruiken. Verzamelen 08.30 bij Manege Runderweg
Komt allemaal, laarzen, handschoenen meenemen.

Stichting MTB Lelystad

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Nieuwe Wegkapiteins
   (01-10-2019)

De toerrijders van Toerclub Flevoland hebben een mooi aantal voorrijders en wegkapiteins. Dat is een goede zaak, want zo gaan we altijd veilig op pad en als het goed is ook de juiste kant op. Eerder dit jaar zijn er vijf wegkapiteins bijgekomen, die na een stukje theorie en een rondje fietsen voor de praktijk 'geslaagd' zijn. Het gaat om Raymund Sluik, Nicolette Berns, Hans Nijhuis, Emil Tutuarima en Teun Putter. Bert Lammers was al gecertificeerd en deed mee om nieuwe inzichten op te doen. Wij danken de heren en dame voor hun inzet voor Toerclub Flevoland en wensen hen vele mooie ritten toe als wegkapitein. Gerrit deelt hier de certificaten uit aan Hans en Teun; de overige krijgen het certificaat nog uitgereikt.

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Slotrit 27 oktober: lunch voor alle MTB'ers en toerfietsers
   (01-10-2019)

Foto: tringtringOp zondag 27 oktober 2019 is de jaarlijkse slotrit van de toerfietsers van Toerclub Flevoland. De toerfietsers en de deelnemers van de Koffietocht hebben dan hun laatste rit van 2019 op de weg. Beide groepen gaan om 10.00 uur van start. De MTB-groepen, zowel 18+ als jeugd, komen ook om 10.00 uur aan het vertrek. Kom eerst allemaal even boven in de kantine, voor een kopje koffie, thee of limonade. Na afloop is er voor alle deelnemers, dus ook voor de MTB'ers, een heerlijke lunch. En mocht je door een blessure niet kunnen fietsen, dan hopen we je toch te begroeten! We rekenen op een goede opkomst!

 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Sterk optreden Toerclub Flevoland bij NCK Tijdrijden
   (30-09-2019)

Nieuwe of gewijzigde pagina: Verslagen Toerfietsen

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Molentocht, groep 2, 21 september
   (19-09-2019)

Aanstaande zaterdag 21 september belooft het mooi weer te worden. De tocht wordt dan ook iets langer nl. 110 km. We gaan dit keer richting het noorden en zullen pauzeren in het pittoreske Lemmer. Regelmatig zullen we het Markermeer en het Ijsselmeer aan onze zijde vinden. Zeker de moeite waard!

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Rondje Markermeer i.p.v. Zwarte Watertocht!!
   (07-08-2019)

Aangezien het fietspad van en naar Enkhuizen weer open is, wordt er op zaterdag 17 augustus het Rondje Markermeer gefietst i.p.v. de Zwarte Watertocht. We zullen de route volledig langs het water gaan rijden. De totale afstand is 165 km. De pauze is in Volendam en we vertrekken op de normale tijd van 09.00 uur.

Tot ziens

Frank Martens

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]

 

Ogenblik a.u.b. ...