3 - 6 juli Avond Fiets Vierdaagse

Laatste Nieuws

Clubnieuws: Rondje Posbank verplaatst
   (12-07-2018)

Het Rondje Posbank is verplaatst van 4 augustus naar 11 augustus. Vertrek nog steeds vanaf carpoolplaats Harderwijk o.l.v. Frank Martens

(Terug naar boven)


MTB Nieuws: MTB 18+ start als proef 2 woensdagavonden om 19.00 uur!
   (02-07-2018)

Opgelet alle 18+ MTB-ers!

Op de woensdagavonden 4 en 11 juli starten we om 19.00 uur i.p.v. om 18.30 uur. De avonden zijn nog lang en als proef willen we kijken of er om 19.00 misschien meer 18+ mtb-ers kunnen komen fietsen. Bij een positieve uitkomst zullen we in 2019, zodra de lengte van de avonden dit toelaat, eerder om 19 uur gaan starten (alleen 18+).

Na de zomervakantie zijn de woensdavond MTB 18+ ritten weer gewoon om 18.30 uur. 

De MTB commissie

 

 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Voorverkoop avondfietsvierdaagse
   (14-05-2018)

Fietsvierdaagse zet traditie voort

Van dinsdag 3 t/m vrijdag 6 juli 2018 organiseert Toerclub Flevoland voor jong en oud de Avond Fietsvierdaagse in Lelystad. Er zijn opnieuw een viertal prachtige routes door onze provinciehoofdstad uitgestippeld die de deelnemers langs verrassende plekjes brengen. De Avond Fietsvierdaagse staat zo weer garant voor vier avonden vrolijke sportiviteit.

In en om Lelystad is er een prachtig fietsroutenetwerk. Toerclub Flevoland knoopt al deze paden aan elkaar en dat leidt tot vier prachtige routes van 15 en 25 kilometer die voor jong en oud prima te fietsen zijn. De routes zijn altijd nauwkeurig uitgepijld.

Ook in deze 41ste Avond Fietsvierdaagse doen we weer alle windstreken aan. In het westen fietsen we langs de kust, in het noorden doen we het Belevenissenbos aan, in het oosten zoeken we de rust van bijvoorbeeld de Gelderse Hout en in het zuiden biedt het Bovenwater verkoeling voor onze inspanningen. De organisatie heeft zijn best gedaan om u de leukste paden en wegen aan elkaar te knopen. 
Reden te meer om aan de start te verschijnen voor de Avondfietsvierdaagse bij het clubgebouw van voetbalvereniging Unicum/Toerclub Flevoland op sportpark Schouw te Lelystad. U kunt iedere avond tussen 18.00 en 19.00 uur starten.

Deelnameboekjes voor de Avond Fietsvierdaagse zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Enjoy & Meerens, Woonboulevard Palazzo Zuiderpoort 4. In de voorverkoop kosten de deelnameboekjes voor volwassenen 6 euro. Kinderen t/m 13 jaar betalen 2,50 euro. U kunt geen gebruik maken van pinbetalingen. Dit in verband met het feit dat het een gescheiden administratie betreft. Hou dus svp rekening met contant afrekenen. Excuses voor het ongemak. Dit geldt overigens ook voor betalingen die u doet voorafgaand aan de start van de Vierdaagse in het clubgebouw.

Op dinsdag 3 juli kan er ook voor de start worden ingeschreven. De boekjes kosten dan 7,50 euro voor volwassenen. Kinderen t/m 13 jaar betalen ook nu € 2,50. Tegen een geringe vergoeding kunt u ook voor één avond inschrijven. U betaalt dan als volwassene 2 euro per avond, kinderen 1.

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Eric Blom en Olaf Roesink fietsen Alpe D’Huzes
   (07-05-2018)

Eric Blom en Olaf Roesink gaan op 7 juni 2018 deelnemen aan de Alpe D’Huzes. Via deze weg willen zij graag aandacht vragen voor hun inzet tijdens de Alpe D’Huzes editie van 2018.

Zoals jullie allen weten krijgt 1 op de 3 Nederlanders te maken met deze verschrikkelijke ziekte. Dit heeft een zware impact op de patiënt maar zeker ook op zijn of haar directe omgeving. Voor Eric wordt het een bijzondere editie omdat hij zelf ook getroffen is door deze ziekte.

De meeste mensen geven al een middels de collecte aan de deur of andere acties geld aan het KWF. Toch willen wij nogmaals een beroep op jullie doen en vragen of jullie ons willen belonen met een mooi sponsorbedrag voor de beklimmingen die wij gaan doen. Eric heeft de wens 2 x die berg op te gaan, Olaf 3 x. Het bedrag komt volledig ten goede komt aan het onderzoek naar kanker. Zo dragen we bij om deze slopende ziekte de wereld uit te trappen.

Via onderstaande link komt u rechtstreeks op onze sponsorpagina’s. Elk bedrag telt, groot of klein!

Alvast bedankt Eric Blom en Olaf Roesink

Olaf: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/PersonalParticipantPage.aspx?personId=26&personTypeId=Participant

Eric: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/ericblom

(Terug naar boven)


 

Ogenblik a.u.b. ...