Slotritten 30 oktober

Clubweekend Sauerland

Ga je mee met Toerclub Flevoland naar het Sauerland?

In navolging op een verkennende expeditie die vorig jaar door enkele leden van onze club is gemaakt naar het Sauerland, zal ook dit jaar weer een weekend in dit mooie Duitse middengebergte worden georganiseerd.
Jullie gaan toch zeker ook mee?

De bedoeling is om voor zowel de toerfietsers als de mountainbikers een weekend naar Willingen te organiseren en wel van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni 2013. Ook de partner of fietsende introducé is van harte welkom! Bij voldoende animo kan er voor niet fietsende partners een leuk alternatief worden gezocht in een mooie wandeltocht o.i.d.

De kosten voor de twee overnachtingen inclusief ontbijt en diner komen op € 115,50 p.p. voor een tweepersoonskamer en € 138,00 voor een eenpersoonskamer. Dit is inclusief onbeperkt gebruik van zwembad en een fantastisch wellness landschap met sauna’s stoombad enz. Een badjas krijg je uiteraard ook van het hotel. Hierbij komt dan nog de huur van een gids, die ongeveer 10 a 12 euro p.p. zal zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Graag horen we van jullie wie er mee gaan! Vermeld even of je met 1 of 2 personen meegaat, en of er niet fietsers bij zijn. Vermeld ook even of je wilt toeren of mountainbiken.
Aanmelden kan bij Bert Lammers op
anitaenbert@hetnet.nl. Benieuwd waar we heengaan? Check het even op www.hochsauerland2010.de.

In verband met reserveringen enz. graag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 15 april opgeven.
 

Ogenblik a.u.b. ...